26-11-17

WEEK 12

Gegroet allemaal… zou de Sint zeggen…

Want ja, het is weer zover, Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zijn in ’t land! Heel wat kapoenen hebben hen afgelopen zaterdag in levende lijve of live op televisie zien toekomen in Halle of Antwerpen. Dus zijn we in de klas ook al met dit thema van start gegaan... misschien nog wat vroeg voor ons, maar voor de kleuters kan het allemaal niet snel genoeg gaan!

Het hoogtepunt van deze week was het maken van onze brief (voor sommigen zelfs al hun tweede) voor de Sint. Bladeren in reclamefolders vol speelgoed en er hun 3 favorieten uit knippen…de kapoenen vinden dit geweldig en ze zijn er ook eventjes zoet mee, want ze weten namelijk heel goed wat ze willen ;)

Woensdag zijn onze brieven af en klaar om gepost te worden. We gaan op stap en op zoek naar de juiste brievenbus om onze enveloppe te posten en… Wie zoekt, die vindt!

                                           IMG_0511.JPG

Donderdag en vrijdag zijn we druk in de weer met het maken van de versiering voor in de turnzaal, dé plek waar we de Sint op 6 december met open armen (en voor sommigen misschien toch ook met een klein hartje ;)) zullen ontvangen.

Ook volgende blijven we aftellen naar de komst van de Sint en zijn Pieten op onze school! 

De commentaren zijn gesloten.