24-09-17

WEEK 3

Hallo iedereen!

Ja inderdaad, dat de tijd vliegt als je je amuseert hebben we ondertussen al ondervonden… De derde week zit er ook al op!

We zijn maandag met het nieuwe thema ‘MIJN LICHAAM’ van start gegaan. We namen verf en penseel weer in de hand en begonnen onszelf te schilderen, alleen deze keer… zonder kleren aan en van kop tot teen! Maar met de herfst voor de deur tekenden we de kleren er snel weer bij smile.

thumbnail_IMG_0171.jpg                              thumbnail_IMG_0170.jpg

Aangezien het deze week ook de week van mobiliteit was, werd de Garebaan dinsdag voor de auto’s afgesloten en kregen wij de kans om voor één keer op straat te spelen! De foto’s hiervan staan op de blog in het album ‘Spelen op straat’.

Tijdens het ‘karapoenmoment’ heeft ons lichaam niet stilgezeten en maakten we er lichaamsmuziek mee… Klappen in de handen, stampen met de voeten, klakken met de tong… de kapoenen kunnen het als de besten.

Op donderdag wilden we wel eens weten wie de grootste en kleinste van de klas is en gingen we aan het meten!

We kregen nog bezoek van enkele leerlingen van het vierde leerjaar die ons een leuk verhaal vertelden en de week was om!

Volgende week is juf Kathleen weer van de partij en vergeet het niet: vrijdag komt de fotograaf langs voor het jaarlijkse kiekje.

De commentaren zijn gesloten.